Bölgesel Amatör Lig Altıncı Grup’taki temsilcilerimizden Yozgatspor, lider Zara Belediyespor’u 3-2 deplasmanda yenerek 3 haftalık aradan sonra galibiyet yüzünü gördü ve zirve yarışı için umutlandı. Yine Yozgatspor ile aynı grupta yer alan Sorgun Belediyespor’da ligin başlamasından bu yana çıktığı 5 müsabakadan 3’ünde berabere kalırken, ikisini ise kaybetmişti. Hafta sonu Sarıkaya’da oynadıkları ligin güçlü ekiplerinden Kırıkkalespor müsabakasında ilk galibiyetini alan sarı siyahlı ekip ligde meh rahat bir nefes aldı hem de taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başardı. 
Öte yandan Yozgat’ı Türkiye Güreş İkinci Lig’inde temsil eden Yozgat Belediyesi Güreş takımı, Pazar günü Bozok Spor Salonu’nda Adana Yüreğir ve Çorum Sungurlu Tevfik Odabaşı Güreş takımları ile karşı karşıya geldi. Rakiplerini yenen Yozgat Belediyesi Güreş Takımı, grubunu lider olarak tamamladı. Yozgat Belediyesi müsabakalar sonrasında önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan Türkiye Güreş Birinci Lig’ine terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Yozgat’ı liglerde temsil eden takımlarımızın bu başarıları Yozgat halkı tarafından mutlulukla karşılanırken, takımlarımızın bu başarılarının devamlılık arz etmesini istediler. 

Editör: TE Bilişim