TFF Herkes İçin Futbol Müdürü Serbülent Şengün ve TFF Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Spor Teknik Eğitim Merkezi çalışmalarının başlatılması için Yozgat'a geldi.
     Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Herkes İçin Futbol Müdürü Serbülent Şengün, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Halil Türkmen ve ASKF yönetim kurulu üyeleri ile Çapanoğlu Kent Park tesislerinde öğle yemeğinde bir araya geldi.
    Toplantıda konuşan Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Herkes için Futbol Müdürü Serbülent Şengün yapan, yönetim kurulu üyeleri ile Yozgat'a geldiklerini dile getirerek, “Bizim geçen yıl 50 il ve ilçede başladığımız ve 12 yaş altı yetenekli çocukların eğitimini verdiğimiz, spor teknik eğitim merkezleri adı altında bir çalışmalarının olduğunu belirtti.
    Şengün, “Bu çalışmayı Yozgat merkez ve bazı ilçelerde başlatmak için buradayız. Bu proje ile Yozgat'taki yetenekli çocuklarımızın bir şekilde hak ettikleri eğitimi almalarını istiyoruz.
    Bu proje Ekim veya Kasım ayında çalışmalar başlayacak" dedi.
     Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı'da, yetenekli çocukların tespiti için Türkiye'yi taradıklarını söyledi..
    Elbaşı, “Yozgat'ta futbol temel eğitim merkezlerinin bulunmaması bizim bölgemiz için büyük eksiklikti. Bu yıl merkez ilçe ile birlikte 3 ilçede çalışma başlatacağız. Biz burada gözden kaçan kimsenin olmamasını istiyoruz. Yetenekli çocuklarımızı ortaya çıkartmak istiyoruz. Kayseri bölgesi olarak bir ayağımız Yozgat'ta olacak. Yozgat'ta çok büyük bir potansiyel olduğunu biliyorum. Burada çalışmalar başlayacak, “dedi.
     Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Halil Türkmen, Yozgat'ta futbol adına neler yapabiliriz diye çalışmalara başlattıklarını belirterek, "federasyon başkanlığımızdan ve Kayseri bölge müdürlüğümüzden yetkililer bugün Yozgat'a geldiler, yapılacak çalışmaları değerlendiriyoruz. Burada bulunan federasyon temsilcilerine teşekkür ediyorum, "dedi.

Editör: TE Bilişim