Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Sorgun Belediyespor iç transfer çalışmalarını tamamladıktan sonra dış transfer çalışmalarında da önemli yol katetti. Daha önce 3 oyuncu ile anlaşan sarı siyahlı ekip teknik direktör İlhan Özbay’ın isteği doğrultusunda Mete Özer ve Eşref Keçeci’yi de renklerine bağladı. Yaklaşık 10 gündür temas halinde oldukların öğrenilen bu iki oyuncu ile uzun uğraşlar sonrasında hafta sonu yapılan son görüşmeler ile iki oyuncu da ikna edilerek kendilerini Sorgun Belediyespor’lu yapan resmi sözleşmeye imza attılar.
Mete Özer Kimdir? Gençlerbirliği alt yapısında futbol hayatına başlayan genç oyuncu, amatör olarak Hecettepespor’a transfer oldu tekrar amatör olarak Gençlerbirliği’ne transferi gerçekleşen Mete Özer iki yıl Gençlerbirliği alt yapısında forma giydikten sonra tekrar Hacettepespor ve Gençlerbirliği formalarını giydi. İlk profesyonel imzasını Ankara Demirspor’a atan Mete Özer, iki yıl süren Ankara Demirspor macerası sonrasında önce Kurtalanspor ardından da Çatalhüyük Çumra Belediyespor formasını giydi. Spor Toto Üçüncül Lig’inde 1 müsabakaya çıkan Mete Özer, Bölgesel Amatör Lig’de ise 33 müsabakaya çıktı ve 9 gol attı.
Eşref Keçeci Kimdir? Çatalhüyük Çumra Belediyespor alt yapısından yetişen tecrübeli oyuncu     dört yıl bu takımda forma giydikten sonra amatör olarak Konyaspor’a transfer oldu üç yıl Konyaspor’da kaldıktan sonra yine amatör olarak Kayapınar Belediyespor’a transfer olan Eşref Keçeci, buradan da Kayseri Şekerspor’a transfer oldu. 6 sezon Kayseri Şekerspor formasını giyen tecrübeli oyuncu Kayseri Şekerspor’un Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan kadrosunda da yer almıştı. Son olarak Armutlu Belediyespor formasını giydi. Spor Toto Üçüncü Lig’inde 23 müsabakaya çıkıp 5 gol atan Eşref Keçeci Bölgesel Amatör Lig’de ise 62 müsabakaya çıkıp 17 gol attı.

Editör: TE Bilişim