Deplasmanda oynadıkları maçta puanları paylaştıkları Zara Belediyespor'u bu kez yenmek zorunda olduklarını bildiren teknik direktör Feridun Dündar, futbolcularının oldukça istekli olmalarının kendilerini sevindirip, umutlandırdığını söyledi.
Antalya Belek'te oldukça iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, futbolcuların ligin ikinci yarısına hazır hale geldiklerini belirten teknik direktör Dündar, hafta sonuna kadar Sorgun'da yürütecekleri çalışmaların ardından Zara Belediyespor'u ağırlayacaklarını bildirdi. Zara Belediyespor'un ligde hiç yenilgisinin bulunmadığını hatırlatan Dündar, ''İyi bir ekip ama biz de iyi bir ekibiz. Şampiyonluğu daha çok isteyen iki takımın mücadelesinden galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz'' dedi.
Zara Belediyespor'un üç yıldır kadrosunu muhafaza edip, takviyeler yaparak lig mücadelesi verdiğini de hatırlatan Dündar, şunları anlattı:
''Bir arada oynamış ve birbirlerini tanıyan futbolcularla ligde oynama şansı yakalamış bir ekip olan rakibimiz bu avantajını bugüne kadar çok iyi kullandığını gördük. Biz ise ilk kez bir araya gelen, ancak hepsinin de birbirinden değerli olduğuna inandığımız futbolcularla bu yolculuğa çıktık. Ligin ilk yarısını almayı hedeflediğimiz puanların biraz altında olmakla beraber, istediğimiz yerde bitirdik. Ligin ikinci yarısına nokta transferler yaptık. Kamp dönemi boyunca bu oyuncularımızın takıma uyum sağlamalarını sağladık. Erkut, Gökhan ve Ali olmak üzere şu anda her üç transferimizde uyum  sorununu atlatmış durumdalar. Ramazan takımımıza geç katıldı. O da ilerleyen haftalarda uyum sorununu atlatacak ve takıma çok yararlı olacaktır.''

Editör: TE Bilişim