Sorgun Belediyespor teknik direktörü İlhan Özbay, yaklaşık 5 gündün Nevşehir’de yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. İkinci dönem kamp çalışmaları için gittikleri Nevşehir’de hazırlık müsabakası oynama şansı da bulduklarını dile getiren Özbay, ‘’Bu hazırlık müsabakaları ile takımımın durumunu daha net görme fırsatı buluyorum’’ dedi.

Yaptıkları hazırlık müsabakalarının lig için ölçü olmayacağının altını çizen Özbay, ‘’Hazırlık müsabakaları lig için ölçü olmaz ancak takımımızın eksiklerini görmek açısından önemli. Şimdiye kadar birkaç tane hazırlık müsabakası oynadık ve bu müsabakalarda takımımın ortaya koyduğu oyundan genel olarak memnunum. Birkaç eksiğimiz var ve bu eksikliklerimizi de en kısa sürede gidereceğiz. Nevşehir’de gerçekten çok iyi bir çalışma ortamı var.

Oyuncularımız arasında ki diyalog ve arkadaşlık ortamı da çok güzel. Bir kolej takımı edasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım içerisindeki bu birlik beraberlik ve arkadaşlık olgusunu lige yansıtabilirsek çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Çok iyi bir takıma sahibiz ve ekibimiz bu sene ligde başarılı olacaktır. Hedefimiz geçen sene kapısından döndüğümüz Spor Toto Üçüncü Lig’in kapısını bu sene sonuna kadar aralayarak önümüzdeki yıl bu ligde mücadele etmektir. Bu sene de lige geçen sene olduğu gibi Zara Belediyespor deplasmanı ile başlayacağız.

İlk müsabakamız geçen yılın lider takımına karşı olacak. Lige Zara Belediyespor galibiyeti ile başlayabilirsek bizim için çok iyi olacak. Ama bundan önce önümüzde bir Ziraat Türkiye Kupası müsabakası var. Bu sene Yozgat’ı Türkiye kupasında Sorgun Belediyespor olarak biz temsil edeceğiz. İlk müsabakamızı ise kendi evimizde aynı grupta yer aldığımız Kırıkkalespor ile oynayacağız. Grubun güçlü ekiplerinden Kırıkkalespor’u kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak yenip Türkiye Kupası’nda da gidebileceğimiz en üst noktaya gitmek istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turu geçersek ondan sonraki müsabakalar bizim için biraz daha iyi geçer. En azından takımımız üzerindeki oluşabilecek stresi atmış olur. Ben takımıma güveniyorum ve önümüzdeki hafta Türkiye kupası müsabakasında Kırıkkalespor'u yenip bir üst tura ıkacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim