Sorgun Belediyespor teknik direktörü Adnan Çağlar, lig maçlarının bir maraton olduğunu, kaybedilen maçların telafisinin mümkün olduğunu belirterek, ‘‘Ancak bu maçın telafisi yok. Kaybettiğiniz zaman direk amatör kümede mücadele vermek durumundasınız. O nedenle herkesin rehavete kapılmadan, bu maça hazırlanması gerekir’’ diye konuştu.
Sorgun Belediyespor Teknik direktörü Adnan Çağlar. Yozgat Amatör Küme Şampiyonu İl Özel İdarespor’un iyi bir kadrosunun bulunduğunu da hatırlatarak, şöyle konuştu:
‘‘Rakibimizi kimsenin küçümsemeye hakkı yok. İyi bir rakip, diğer rakiplerimizden farkı yok. Hatta daha önceki oynadığımız maçlardan daha önemli bir maça çıkacağız. Bu maçın telafisi yok. Kazandığımızda yolumuza Bölgesel Lig’de devam edeceğiz, kaybettiğimizde amatör kümeden işe başlayacağız. Böylesine bir maç hafife alınmaz. O nedenle çalışıyoruz. Rehavelte kapılmadan çalışmalarımızı tamamlayıp, baraj maçına çıkacağız. Alacağımız galibilyetle ligdeki mücadelemize devam edeceğiz. Hedefimiz yeni sezonda şampiyonluk olacak. Bu hedef içinde, tekrar ediyorum İl Özel İdarespor ile oynayacağımız maçı kazanmak durumundayız.’’
Editör: TE Bilişim