Yozgat'ı Bölgesel Amatör Ligi 6'ıncı grupta temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdürüyor.
Birinci etap kamp çalışmalarını Sorgun'da tamamlayan Sorgun Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmaları için geçtiğimiz Salı günü Nevşehir'de toplanıp, çalışmalara başladı. Günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı ekip, hafta sonunda ilk hazırlık maçını oynayabilmenin hesaplarını yapıyor. Nevşehir'de kamp yapan takımların programlarına bağlı olarak yapacağı ilk hazırlık maçını programlayacak olan ekibimizin yöneticileri, rakip takım yöneticileriyle görüşmelerini sürdürüyor.
Sorgun'da gerçekleştirdikleri ilk etap kamp programının verimli geçtiğini bildiren teknik direktör Ferda Cevizci, ikinci etap kamp programına Nevşehir'de başladıklarını, çalışmaların aralıksız sürdüğünü, idmanların gayet neşeli şekilde geçtiğini bildirdi. Cevizci, ''Yeni bir takım kurduk. Hedefimiz bu sezon ligde şampiyon olarak 3'üncü Lige yükselmek. Takım içerisinde oyuncularımın moralleri oldukça yüksek. İdmanlarımız gayet neşeli bir ortamda geçiyor. Yeni sezona az bir süre kala çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz'' dedi.

Editör: TE Bilişim