Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, dün konuk ettiği Amasya Üniversitesi Gençliksporu 3-0 yenerek aldığı ilk galibiyetle taraftarlarını sevindirdi.
    Antrenör Muammer Pirinççi, ilk yarıda istenilen sonuçları alamadıklarını, ancak rakiplerini çok iyi analiz ederek yaptıkları transferle kadroyu güçlendirdiklerini söyledi. Pirinççi, ''İyi bir hazırlık döneminin ardından ikinci yarının ilk maçında sahadan galibiyetle ayrıldık bunun için çok mutluyuz. Diğer bir mutluluğumuz ise bu galibiyetin net bir skorla gelmiş olmasıdır'' dedi.
    Antrenör Pirinççi, Kaymakam Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in de kendilerini maçlarda yalnız bırakmadıklarını, verdikleri destekle takımın düşme hattından hızla uzaklaşıp, üst sıralarda kendisine yer bulacağının altını çizdi. Pirinççi, ''Alınan bu net skorlu galibiyete sevindik ama önümüzde daha çok maç var. Kimsenin havaya girmesine, hesap yapmasına gerek yok. Biz çalışacağız, mücadele edeceğiz, kazanacağız'' diyerek, rehavete kapılınmaması uyarısında da bulundu.
Editör: TE Bilişim