Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta mücadele veren Sorgun Belediyespor, kendi kulüp binasına kavuştu.
     Kulüp Başkanı Nihat Kümbetti, Yeni Çeltek Kömür İşletmelerinin kaplıcalar bölgesindeki idare binasının kullanımını Sorgun Belediyespor'a tahsis ettiğini, binada gerekli bakım ve onarım çalışmaları yapılarak, spor kulübünün kullanabileceği duruma getirdiklerini söyledi.
     Kümbetli, amaçlarının bir futbol takımı olmaktan öte iyi bir kulüp olmak için çalıştıklarını belirterek, ''Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Şimşek'in girişimleriyle Yeni Çeltek işletmesi idare binasının bir kısmını bize tahsis etti. Kaloriferli, etrafı ferah, sıcak sulu gayet güzel bir yer. Biz de bazı değişiklikler yaptık, içeriye ranzalar ve yataklar koyduk. Perdelerini yeniledik. Odalara televizyonlar koyduk'' dedi.
     Kümbetli, daha önce ilçedeki otellerde konaklayan futbolcuların böylece kendilerine ait bir kulüp binası ve yatakhaneye kavuştuğunu kaydetti.
     Antrenör Muammer Pirinççi ise, daha önce kaldıkları yerin sağlık açısından hiç de iyi olmadığını, odaların soğuk olduğunu, oyuncuların forma ve diğer giyeceklerini kurutacak yer bulamadıklarını söyledi.
     Pirinççi, ''Kulüp olma yolunda adımlar atmak istiyorsanız, öncelikle bazı olanaklarınızın olması gerekir. Bunların en başında da kulüp binası gelir. Biz bu sorunu aştık. Diğer yandan oyuncularınızın rahat bir ortamda bulunması da çok önemlidir. Bu yönden oyuncularımızın bundan böyle daha rahat bir ortamda, kafaları dinç olarak maçlara hazırlanacaklarını söyleyebilirim'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim