Termometrelerin 38 dereceyi gösterdiği bir sıcak altında oynanan maçı Mustafa Savaş, Mustafa Akkuş, Davut Uluçay hakem üçlüsü yönetti.
Maça kontrollü başlayan Sorgun Belediyespor dakikalar 10’u gösterirken Ziya’nın kazandırdığı gol ile 1-0 öne geçti.
Golden sonra oyunda üstünlüğü tamamen ele geçiren Sorgun Belediyespor sağlı sollu ataklarla Geredespor’u sahasına hapsetti.
45. Dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Ziya topu kaleciye teslim etti, maçın ilk yarısı da bu skorla 1-0 Sorgun Belediyespor’un üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıda üstün olan taraf yine Sorgun Belediyespor idi. Bu yarıda Geredespor’un orta sahası oyundan düşünce geriden Geredespor defansının arkasına atılan tüm toplar gol pozisyonu oldu. Bu yarıda Raşit, Gökhan Serdar, Hanifi, Engin yakaladıkları pozisyonları gol yapabilseler skor çok daha farklı olurdu.
Maçta dakikalar 80 i gösterirken aldığı topla sağ kanattan ceza sahasına giren Taner altı pas içerisine topu kesti. Kaleciyi aşan topu iyi takip eden Raşit kafayla topu filelere göndererek durumu 2-0 a taşıdı. Bu golden sonra  üstünlüğü tamamen ele geçiren Sorgun Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince maç da 2-0 Sorgun Belediyespor’un galibiyeti ile sona erdi.

Stad: Sorgun İlçe
Hakemler: Mustafa Savaş, Mustafa Akkuş, Davut Uluçay
Sorgun Belediyespor Soner (***), Kamil (***), Gökhan (***), Yunus (***), Yücel (***), Abdulkadir (***), Hanifi (***), Engin (***), Rıdvan (***),  Ziya(***), Raşit (***)
Geredespor : Muhammet (***), Ömer (*), Sezai (**), Tolga (**), Muhittin (**), Nazif (**), Murat T. (**), Murat (**), Doğa (**), Çetin (**)
Goller: Dak. 10 Ziya, Dak. 80 Raşit

Editör: TE Bilişim