Sorgun Genç Sorgunlular Taraftar grubu Başkanı Seyit Küçükkaradoğan, Başkan Yardımcısı Talip Orhan ve Mehmet Küçükkaradoğan, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetliğini dile getiren Başkan Ahmet Şimşek “Sorgun Belediyespor 5 sezondur Bölgesel Amatör Liginde başarıyla mücadele ediyor. Geçen sezon play off’a yükselme başarısını göstermişti. Ancak takımımız bu sezon lige kötü başlamasına rağmen, yeni Teknik Direktörümüzün gelmesiyle beraber yeniden bir yükselişe geçti. Takımımızı gerek deplasmanda gerekse, kendi evinde oynadığı maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca maçlarımızı bundan böyle Sarıkaya İlçe Stadyumunda oynama kararı aldık. Hafta sonu oynadığımız ilk karşılaşmayı da kazandık. Çok mutluyuz. Özellikle ben buradan bütün Sarıkaya futbol sevenlerine teşekkür etmek istiyorum. Bizlerin yanında olarak takımımıza destek oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi
Sorgun Genç Sorgunlular Taraftar grubu Başkanı Seyit Küçükkaradoğan ise, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e bu zamana kadar verdikleri desteklerden dolay teşekkür ederek “Gerek deplasman, gerek kendi evimizde oynadığımız bütün maçlarda başkanımız yanımızda oldu. Bizlerde desteklerini hiç esirgemediler. Bizlerde Sorgun’lu taraftarlar olarak başkanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz Sorgun’lu taraftarlar olarak Sarıkaya taraftarlarına da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemediler. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da yanımızda olurlar” diye konuştu. .
Sorgun Genç Sorgunlular Taraftar grubu Başkanı Seyit Küçükkaradoğan daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim