Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı sporcularından Ayşen Gülsüm Altan ve Abdulselam Çetin, Samsun’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'ndan ikincilikle döndü. Sporcular Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, her iki sporcunun da gün geçtikçe başarılarına yeni başarılar kattığını, gelecekte her ikisinden de altın madalya beklediğini belirterek, “Belediye olarak bizler her zaman başarılı olan sporcularımızın yanında oluyor, onların başarılarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz.
Bu, sadece bir branşta değil her branşta başarılı olanlar için geçerlidir. Bu iki sporcumuz bundan evvel katıldığı yarışmalarda da başarılı sonuçlar aldılar. Kendilerini kutluyorum ve bundan sonra katılacakları ilk Türkiye şampiyonasında altın madalya bekliyorum.” dedi.
Antrenör Ahmet Turan Dinçer, şampiyonaya bin 600 sporcunun katıldığını, bu şampiyonada büyük şehirlerin genellikle ilk üç dereceyi paylaştığını, Sorgun Belediyespor takımında Ayşen Gülsüm Altan ve Abdulselam Çetin'in kilolarında ikinci olarak gümüş madalya kazandıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, her iki tekvandocuyu da birer cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
Editör: TE Bilişim