30 ilin katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada Yozgat Sevgi Evleri olarak Türkiye ikincisi oldukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Sevgi Evleri Beden Eğitimi Spor Öğretmeni Fatih Akgül, ‘’Hazırlıklarımıza uzun zamandır hiç ara vermeden devam ettik ve Allah’a şükürler olsun çalışmamızın meyvesini de takım halinde Türkiye ikincisi olarak aldık’’ dedi.

54 kiloda Yılmaz Dündar’ın Türkiye üçüncüsü, 58 kiloda Oğuzhan Odabaşı’nın Türkiye beşincisi , 63 kiloda Emre Dündar’ın Türkiye üçüncüsü, 69 kiloda Abdülsamed Bektaş’ın Türkiye üçüncüsü, 76 kiloda İbrahim Eker’in Türkiye beşincisi, 85 kiloda Ahmet Baki Bozdağ’ın Türkiye üçüncüsü olarak kilolarında dereceye giren sporcuları olduğunu söyleyen Akgül, ‘’Hepsini yürekten kutluyorum gözlerinden öpüyorum. Emeklerine yüreklerine sağlık çocuklarımın. Yapılan müsabaka sonucunda takım halinde Ordu yetiştirme yurdu birinci oldu. Yozgat sevgi evleri takım halinde ikinci oldu.

Düzce yetiştirme yurdu da üçüncü olmuştur. Şampiyonada Yozgat ilimizi çocuklarım en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Seneye daha iyi bir başarıyla dönmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca 19-23 Nisan tarihleri arasında Ankara’da voleybol Türkiye şampiyonası yapılacaktır. Yozgat Sevgi Evleri olarak Yozgat’ımızı orada da en güzel şekilde temsil edeceğiz herkesten dualarını bekliyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim