Teknik direktör Yahya Ünal’ın görevine son verilmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Feridun Dündar ile her geçen gün performansı artarak devam eden ve iyi bir çıkış yakalayan Yozgatspor, galibiyet serisine devam ediyor. 
Teknik direktör Feridun Dündar, takımının çok iyi bir hava yakaladığını ve ligin ilk yarısının sonuna kadar bu takımın galip geleceğini söyledi. Yakaladıkları çıkışı Kayseri deplasmanında da sürdürdüklerini hatırlatan kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Feridun Dündar, ‘’İyi bir çıkış yakaladık ve haftalardır yenilmiyoruz. Takım içerisinde moral ve motivasyon üst düzeyde. Yakaladığımız bu çıkışı Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor karşısında da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergileyerek maçı kazanmasını bildik. Bu müsabakada da 10 numara mevkiinde oynayan Mustafa kardeşimizin iki gol birden kaydetmesi bizleri ayrıca sevindirdi. Takımımız gerçekten çok iyi bir çıkış yakaladı ve rakiplerimiz karşısında her an skoru değiştirebilecek güce sahibiz. Ben kalan iki maçımızı da kazanacağımıza ve rakiplerimiz Altındağ Belediyespor ile Aksarayspor’un da kalan iki haftalık bölümde puan kaybedeceğine inanıyorum. Devre arasına ilk iki sırada yer alan takımlar ile aramasındaki puan farkını en az 5’e indirdiğimiz taktirde ligin ikinci yarısında bu farkı kapatacağımıza ve sezon sonunda gülen tarafın bizim olacağımızı düşünüyorum’’ dedi. 
Bu takımın puan kaybetme lüksünün olmadığının altını çizen tecrübeli teknik adam, ‘’Takımımız benden önce yaşadığı puan kayıpları ile kredisini doldurmuş durumda. Artık takımımızın puan kaybetme lüksü kalmadı. Biz teknik ekip ve oyuncular olarak bunun bilincindeyiz ve bu bilinç ile hareket ediyoruz. Bütün maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz Allah’a şükür maçlarımızı da kazanıyoruz. Ben oyuncularımın göstermiş olduğu performanstan ve sahaya yansıttıkları kazanma arzusundan dolayı hepsine teşekkür ediyor ve kutluyorum’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim