Deplasmanda oynanan son maçta kötü bir futbol sergileyerek taraftarını üzen Şekerspor’un zirveden uzak kalması yönetim ve teknik heyeti kara kara düşündürüyor. 
Ligin altıncı haftasında zirve yolunda 6 puan değeri taşıyan karşılaşmada ezeli rakiplerinden Yozgat Gençlerbirliği’ne mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Şekerspor’da maç sonu yenilgiden çok sahada oynanan kötü futbol güne damgasını vurdu.
Karşılaşma boyunca ve sonunda Boğazlıyan Şekerspor’da yönetim ve teknik heyetin oynanan futboldan memnun olmadığı gözlemlenirken, Boğazlıyan Şekerspor yönetiminin sorunları çözmesi bekleniliyor.
Yıllardır Amatör ligde mücadele eden ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Boğazlıyan Şekerspor’da istikrarsız futbol spor kamuoyunu üzerken, takımın galip geldiğinde futbolcuların performanslarından memnun kalan bazı taraftarlar mağlubiyette ise faturayı Antrenör Doğan Ayyıldız’a çıkarılması şaşkınlıkla karşılandı. 
Boğazlıyan Şekerspor taraftarları istikrarsız futbol istemediklerini belirterek, “Yıllardır Boğazlıyan Şekerspor için büyük çaba ve emek harcayan Antrenör Doğan Ayyıldız’ın takım içerisindeki sorunları çözmesi gerekir. Bizler hocamıza güveniyor ve inanıyoruz. Neden biz BAL’da olmayalım? Sorgun Belediyespor BAL’da mücadele ediyor. Gerek spor kamuoyu ve gerekse Sorgun Belediyespor’un BAL’da olması Sorgun ilçesi açısından büyük önem arz ediyor. Bizim eksiğimiz ne? Yönetim, Teknik Heyet ve futbolcuların birlikte bu sorunları çözmesini istiyoruz” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim