Her yaz düzenlenen ve gelenek haline getirilen "Şeker Gibi Yaz Okulu" bu yılda düzenleyeceği ve Yaz Okulun Ramazan Bayramı sonunda 18 Temmuz Pazartesi günü Boğazlıyan İlçe Stadyumunda başlanacağı bildirildi.
Boğazlıyan'daki 8-14 yaş kategorisindeki çocuklara yönelik olarak Futbol, Boks ve Satranç branşlarındaki yaz kurslarına kayıtların 27 Haziran'da başlandığı ve 18 Temmuz tarihine kadarda süreceği ve bu tarihten önce kayıtların tamamlanarak kursların startının verileceği belirtildi.
Kurslarda aynı zamanda sosyal etkinliklerin yanı sıra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin de verileceği açıklandı.
Boğazlıyan Şeker tarafından ücretsiz olarak açılan yaz spor okuluna katılan öğrencilere Şekerspor logolu spor kıyafetleri de hediye edilecek.
Boğazlıyan Şeker Fabrikası tarafından düzenlenen yaz spor okullarındaki futbol branşının başında duracak olan Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız, yaz spor okulu hakkında açıklamalarda bulundu.
Daha önce düzenledikleri yaz spor okullarında yetiştirdikleri yetenekli futbolcuların meyvelerini aldıklarını belirten Ayyıldız, bu yılda düzenleyecekleri Yaz Spor okulunda yine bir çok yetenekli oyuncunun yetişeceğini söyledi.
Ayyıldız; "Her yıl geleneksel hale gelen "Şeker Gibi Yaz Okulu" geçtiğimiz yıllar da olduğu gibi bu yılda keşfedilmeyi bekleyen yetenekli gençlerimizin öğrencilerimizin önünü açacak en önemli etkenlerden birisi olacak.

Daha önce düzenlediğimiz yaz okullarında bir çok yetenekli genç oyuncularımızı kazandık şuanda bir kaçı halen A takımda oynarken bir kaçını da Yozgatspor kulübüne gönderdik, U-19 takımı ile final oynadığımız dönemde o takımın yarısı Şeker Yaz Okulunda keşfederek çıkardığımız oyunculardan oluşuyordu.

Bu yılda ben önemli genç yıldız adaylarının boy göstereceğini ve Türk futboluna yine önemli yetenekleri buradan çıkararak kazandıracağımız inancındayım" dedi.

Editör: TE Bilişim