Yozgat’ta sabah sporu ile yaklaşık 20 yıldır sağlıklı yaşamın sırrını çözenlerin bir araya geldiği Seher Vakti Spor Ekibi, sportif etkinliklerin dışında; sosyal etkinliklerde de bir araya gelmeyi başarıyor. Bunun en güzel örneği Kurban Bayramı’nda yaşandı. 

Seher Vakti Spor Ekibi üyeleri, ekip lideri Mehmet Yancıoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelerek bayramlaştı. Kolonyaların döküldüğü, şeker ikram edildiği bayramlaşma programı muhabbetle tatlandı. 

Yancıoğlu, ekip üyelerine nice bayramlara sevdikleri ile sağlık ve sıhhatle ulaşmaları temennisinde bulundu. 

Bir Kurban Bayramı’nda daha birlik ve beraberlik örneği sergiledikleri için sporcu arkadaşlarına teşekkür eden Yancıoğlu; 

“İnşallah birlikte nice bayramlara erişmek kısmet olur. Yaklaşık 20 yıllık maziye sahip olan Seher Vakti Spor Ekibi her geçen zaman yeni dostluklara vesile oluyor. Bu gün bir arada olmamız bu muhabbetin ve dostluğun göstergesidir” dedi. 

Ekip Çavuşu Osman İçme de Seher Vakti Spor Ekibi üyeleri adına ev sahipliğinden ötürü Mehmet Yancıoğlu’na teşekkür ederek; 

“Bayramlar muhabbetin, güzelliklerin, dostluğun paylaşıldığı günlerdir. Bizler de spor vesilesi ile dostluğu, muhabbeti paylaşabiliyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımın ve Yozgat halkının mübarek Kurban Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyor, sağlık ve sıhhat diliyorum.”






Editör: TE Bilişim