Başarılı bir sezon geçiren Şefaatli Belediyespor son haftalardaki çıkışını sürdürerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Son dört haftada Sarıkaya’yı 2-1,  Özel İdarespor’u 3-1, SHÇEK’i 5-0, Yenifakılı’yı 4-1 gibi net skorlarla yenerek şampiyonluk yolundaki iddiasını ortaya koydu. 
Takım sorumlusu Orhan Dündar, üst üste elde ettikleri galibiyetlerle şampiyonluk yolunda önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. 
Her geçen gün oyun anlayışı olarak daha iyiye gittiklerinin altını çizen Dündar; “Bu bizim için sevindirici. Yeterli değiliz ama kazandığımız maçlar bize moral veriyor. Kazanamayan takım yok, kaybetmeyen takım yok. Tüm takımlar aşağı yukarı aynı konumda. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Güzel futbolla kazanmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki maçların zorluğunu biliyoruz ve buna göre önlemler alıyoruz. Oyuncularımızın morali iyi. Direncimizin ve inancımızın devam etmesi lazım. İlkelerimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Sonuçların bize çok büyük katkı yaptığını biliyorum. Bu başarıların yaptığımız nokta transferlerinde katkısı olduğuna inancımız tam. Yozgatspor altyapısından yetişmiş ve sorgun belediyespordan transfer ettiğimiz Defans oyuncumuz Kamil karaaslan ve orta saha oyuncumuz Arif keskin’in tecrübe ve hırslarından yararlanıyoruz. Bunlara destek olarak yine Yozgatspor altyapısından yetişmiş son 3 sezonunu sorgun belediye sporda geçirmiş Emir Özdemir attığı goller ile takıma müthiş desteği ayrıca gol krallığı için mükemmel öz veri ile çalışması takım için artı özelliklerimiz oluyor” dedi.
Dündar, ayrıca taraftarlara da her hafta yanlarında oldukları, futbolculara da başarılarından dolayı teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim