Bozok Stadı dış sahasında Cumartesi günü gerçekleştirilen Yemenoğlu Yozgatspor alt yapı seçmelerine 70 civarında sporcu katıldı. 
Yemenoğlu Yozgatspor kulüp Başkanı Mehmet Kıymazaslan, geçtiğimiz haftalarda yapılan A takım seçmesi sonrasında 25 civarında sporcuyu takımlarına kattıklarını ve A takımlarını oluşturduklarını hatırlattı. Cumartesi günü yapılan alt yapı seçmesine ise 10-16 yaş arası yaklaşık 70 civarında çocuğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Kıymazaslan, ‘’Yaptığımız bu seçme neticesinden gelecek vadeden, yetenekli gençlerimizi alt yapımıza dahil ettik. Alanlarında uzman Antrenörlerimiz nezaretinde yapılan bu seçmelere katılımdan oldukça memnunuz’’ dedi. 
Yaptıkları seçmeler sonrasında belirledikleri sporcuları yaş gruplarına göre ayarlayacaklarına dikkat çeken Yemenoğlu Yozgatspor kulüp başkanı Mehmet Kıymazaslan, ‘’Seçtiğimiz bu oyuncular ile okullar tatil olunca haftanın büyük çoğunluğu antrenmanlarımız olacak. Okullar devam ederken de hafta sonları antrenmanlarımız olacak. Bu oyuncuların kulüplerimizin bünyesinde lisanslarını çıkaracağız. Bu sene böyle devam edeceğiz. Ama 2016’da kesinlikle kendi tesislerimize kavuşacağız, bu çocuklar tesislerimizde çalışacak ve futbolcu fabrikası yapacağız’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim