Millî tekvandocu Mustafa Gürsoy, Sarıkaya Belediyesi Tekvando Spor Kulübü’ne Kaymakamlığın destek verdiğini, kendisinin de elinden gelen desteği vereceğini, Avrupa ve dünya şampiyonu olmanın da zor olmadığını belirterek, “Sarıkaya’mızdan neden tekvandocu dünya şampiyonları çıkmasın?” diye sordu.

            Ankara Büyükşehir Belediyesi Tekvando Genel Koordinatörü Millî Tekvandocu Mustafa Gürsoy, Sarıkaya Belediyesi Tekvando Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Tekvando Antrenörü Murat Açıkgöz ve sporcularla sohbet etti.

            Tekvando sporunun ilçede gelişmesi ve en iyi seviyeye gelmesi için katkılarının devam edeceğini belirten Gürsoy;  “Antrenörünüz sizlerin en iyi birer tekvandocu olmanız için büyük uğraş veriyor. Aileleriniz de sizlere destek oluyor. Bu kadar ilgi ve alâkaya karşı sizlerin de derslerinizi ihmal etmeden bu spor dalındaki bütün teknik ve taktikleri öğrenmeniz gerekir” dedi.

            Avrupa ve dünya şampiyonu olmanın zor olmadığını ifade eden Gürsoy, şunları söyledi:

             “Başarı sadece inanmak ve çok çalışmakla kazanılır. Sarıkaya’mızdan neden tekvandocu dünya şampiyonları çıkmasın? Çünkü başta Kaymakamımız Yaşar Dönmez Bey, sizlerle yakından ilgileniyor ve destekte bulunuyor. Ben de sizlerin her türlü ihtiyaçlarınızın karşılanması konusunda elimden gelen bütün desteği vereceğim. Bir sporcu ağabeyiniz olarak sizlerin de bu spor dalında şampiyonluklar kazanarak ilçenize bu yönde katkılar sağlamanızı ve bayrağımızı dünya şampiyonasında göklerde dalgalandırmanızı istiyorum.”

            Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez de, Sarıkayalı olan millî sporcu Mustafa Gürsoy’un memleketini unutmayıp her fırsatta ilçesine geldiğini belirterek, takdir ve teşekkürlerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim