Yıllardır kırmızı siyahlı formayla sahaya çıkan, Yozgatspor taraftarlarının gönül verdiği kırmızı siyahlı renk yerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi müsabakasında sarı siyahlı formayla sahaya çıkan Yozgatspor’a tepkiler büyüyor.

Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi karşısından sarı siyahlı forma ile çıkan Yozgatspor’un bu renklerini kesinlikle kabul etmediklerini söyledi. Bu renklerin Yozgatspor’a yakışmadığını dile getiren Şahin, ‘’Kesinlikle sarı siyahlı formayı kabul etmiyoruz, sahaya yakışmadı. Biz kırmızı siyah ve kırmızı beyaz formalarla takımımızı sahada görmek istiyoruz. Sanki sarı siyahlı forma ile Sivas Cumhuriyet Üinversitesi karşısında başka takım mücadele ediyor gibiydi.

Sahada takımımızı tanıyamaz haldeydik. Sarı siyahlı renk Sorgun Belediyespor’un renkleri ve bu renkler Sorgun Belediyespor’a yakışıyor. Sorgun Belediyespor’da bizim takımımız ve onu da bu ligde sonuna kadar destekleyeceğiz. Ancak Yozgatspor taraftarları olarak yıllardır gönül verdiğimiz, aşık olduğumuz kırmızı siyahlı renklerdir. Takımımızı sahada kırmızı siyahlı renklerle görmek istiyoruz. Bizim rengimiz kırmızı siyahtır, sarı siyahlı forma olduğu zaman sanki başka takımı destekliyormuşuz gibi oluyor bu da hiç hoş değil. Biz Yozgatspor taraftarları olarak, kırmızı siyahlı renklere gönül verdik ve takımımızı sahada bu renklerle görmek istiyoruz’’ diye konuştu.

Kızılordu grubu ise Sosyal medya üzerinden ‘’Sahaya takımımız sarı siyah formayla çıktı. Buna anlam veremedik açıkçası en kısa zamanda bu konuyu dile getireceğiz. Çünkü bizler siyah kırmızı renklere alışığız’’ dediler.

Editör: TE Bilişim