Saraykent ilçesinde 2013 yılında yapımına başlanılan 250 seyirci kapasiteli spor salonu inşaatı tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Saraykent ilçesindeki Spor Salonu'nu ile birlikte hala saha tesislerini gezip, ilgililerden bilgi aldı.
Boğazlıyan ilçesinin Uzunlu Beldesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından önceki yıllarda yapımı tamamlanan sentetik çim zeminli futbol sahasının eksiklikleri de Belediye tarafından gideriliyor. Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, belde futbol sahasına iki tarafında portatif tribün yaptırarak gençliğin hizmetine sunduklarını hatırlattı. Koç, ''Amatör futbol müsabakalarının oynanabilmesi için takımlar ile hakemler için soyunma odaları, duş, tuvalet ve benzeri tesislere de ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Belediye olarak 150 bin liralık bir harcama ile bu eksiklikleri gidererek, futbol oynamaya elverişli bir tesisi gençliğe kazandırdık'' dedi.
Belediye Başkanı Koç, yeni sezonda Uzunlu Belediyespor takımının kuruluşunu tamamlayıp, Yozgat Amatör Küme liglerinde mücadele etmeye başlanılacağını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim