Ayyıldız, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını vurgulayarak "Net pozisyonlar bulduk ve 3-1 galip geldik. Daha farklı da kazanabilirdik" dedi.
Saray Belediyespor’a birkaç duran top dışında net pozisyon vermediklerini kaydeden Ayyıldız, şunları belirtti:
‘’Verdiğimiz görevi taktiksel anlamda oyuncularım harfiyen yerine getirdi. Haklı bir galibiyet elde ettik. Ligde zirve mücadelesi veren bir çok takıma rahatlıkla çelme takabilecek bir takımı yendik. Sarayspor kadrosuna yaptığı takviyelerin ardından son dönemlerde gerçekten coşkulu oynuyordu ama biz onlara karşı iyi hazırlandık. Bu galibiyeti başkanımıza, ayrıca yöneticilerimize ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Sadece bir 3 puan aldık. Sarayspor’u yendiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum."
Ayyıldız, ‘’Zaman zaman oyunun hemen başında sakatlıklar ve buna bağlı olarak zorunlu oyuncu değişiklikleri olabiliyor. Yozgat dış sahanın zemini sert fakat orada oyuncumuzun adalesinin atma şüphesinden dolayı oyundan almak zorunda kaldık. Bugün hastanede çekilen MR sonucuna göre Yaşar Yazılıtaş oyuncumuz hakkında kesin bir bilgiye ulaşacağız ve doktorların vereceği rapor doğrultusunda da Çandır maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak. Bu tip sakatlıklar olabiliyor. Takım kadrosunda yer alan her futbolcuma her zaman güveniyorum. Futbolcunun ruhunu, kalbini çok iyi bilen insanlardanım. Futbolcularıma her zaman güvenmişimdir. Bütün oyuncularıma aynı mesafedeyim. Hepsine kalbimin açık olduğunu her zaman oynayabileceklerini, her zaman yedek de kalabileceklerini açık açık söylüyorum. Bundan sonra daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Sarayspor maçında her şey istediğimiz gibi gitti. Daha farklı da kazanabilirdik. Sarayspor’a karşı net pozisyonlarımız var, bunu benim oyuncularım üretti. Bu 3 puanla beraber oyuncularımın özgüvenleri yükselmiştir. Ligde bana göre en kötü futbolumuzu Yozgat Gençlerbirliği maçında oynadık. Onun haricinde kaybettiğimiz İl Özel İdarespo, Yenifakılı maçları ve berabere kaldığımız Sarıkaya karşılaşmasında kaybettiğimiz puanları şansızlık olarak görüyorum. Halen kimsenin şampiyon olacağının bu ligde garantisi yok, Boğazlıyan Şekerspor olarak bu ligde şampiyonluğa halen talibiz. Bunu da son haftalarda oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla göstermeye başladık. Şimdi tek düşüncemiz Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Çandırspor maçını kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim