Ligde hedefini şampiyonluk olarak açıklayan Boğazlıyan Şekerspor transferde atağa kalkarak Çorum Osmancık Belediyespor’un forvet oyuncu Hasan Topuz ve Boğazlıyan Sağlıkspor’un Sağ kanat oyuncusu Hakan Doğan’ı renklerine bağladı.
Kulüp binasında yapılan imza töreninde forvet Hasan Topuz 2 ve Hakan Doğan ise kendini 3 yıllığına yeşil-sarılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atarlarken imza töreninde Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız ve yöneticilerde hazır bulundu.
İmza töreninde bir hayli mutlu ve bir o kadarda heyecanlı olan yeni transferler Hasan Topuz ve Hakan Doğan, Boğazlıyan Şekerspor gibi büyük bir takıma, camiaya geldikleri için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını söylediler.

Yapılan imza töreni sonrası Antrenör Doğan Ayyıldız ‘’Boğazlıyan Şekerspor olarak bu sene belirlediğimiz şampiyonluk hedefine emin adımlarla ulaşmak için geçen sezon koruduğumuz kadromuzda eksik gördüğümüz önemli yerlere nokta transferler yapmaya devam ediyoruz bunlardan ikisi de Hasan Topuz ve Hakan Doğan kardeşlerimizdi. Kendilerini uzun zamandır gözlem altına almıştık ve geçen sezondan bu yanadır kadromuza katmak için büyük uğraşlar veriyorduk fakat kısmet bu seneyeymiş kendilerinin takıma büyük katkı da bulunacaklarına inanıyorum’’ dedi.
Boğazlıyan Şekerspor’un Çorum Osmancık Belediyespor’dan kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Hasan Topuz, ise ‘’Boğazlıyan Şekerspor gibi hedefleri yüksek ve şampiyonluğa oynayan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Uzun zamandır görüşmelerimiz sürüyordu bende zaman buldukça haberlerden ve sosyal medyadan Boğazlıyan Şekerspor’u takip ediyordum ve bu yıl Şekerspor’dan teklif gelince hiç düşünmeden evet dedim. Artık bundan sonra gollerimi Boğazlıyan Şekerspor’un başarısı için atacağım. Çok kaliteli bir kadromuz var ve arkadaşlık ortamı çok mükemmel inşallah sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum’’ diye konuştu.

Sağlıkspor’dan Boğazlıyan Şekerspor’a katılan sağ kanat oyuncusu Hakan Doğan ise; ‘’İlçemizin güzide takımı olan Boğazlıyan Şekerspor camiasına katıldığım için çok mutluyum ve bir o kadarda heyecanlıyım. Son 3 sezondur ikinci amatörde Boğazlıyan Sağlıkspor forması altında gösterdiğim başarılı performansımı Boğazlıyan Şekerspor forması altında daha da geliştirerek şampiyonluk yolunda takımıma katkı sağlamak istiyorum. Şuanda takım içerisinde büyük bir forma rekabeti var bende bu rekabete her zaman hazırım antrenmanlarda ve oynayacağımız hazırlık maçında kendimi göstererek teknik ekibimizden formayı kapmak adına elimden gelenin fazlasını yapacağım. Boğazlıyan Şekerspor forması ile taraftarlarımızın karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim