Yozgat U 17 liginde sergilediği başarılı futbol ile şampiyonluğu göğüsleyen İl Özel İdarespor U 17 takımı Türkiye Şampiyonasında Yozgat’ ı temsil etmeye hak kazandı.
    Geçtiğimiz ay başlayan U 17 karşılaşmalarında rakiplerine zor anlar yaşatan İl Özel İdarespor U 17 takımı turnuvanın son maçında Gençlerbirliği takımını 5-2 gibi net bir skorla geçerek adını şampiyonluğa yazdırdı. Yakaladığı bu başarı ile Türkiye Şampiyonası’nda Yozgat’ ı temsil etmeye de hak kazanan ekibin yeni hedefi gruplardan da namaglup olarak bir üst tura çıkarak Yozgat ismini layıkıyla temsil etmek olacak.
    Gençlerbirliği karşılaşmasında gösterdikleri üstün başarıdan dolayı öğrencilerini teker teker tebrik eden Teknik Direktör Şakir Şahin,” Bu bizim için bir başlangıçtı. Çocuklarıma çok güveniyorum. Biz bu başarıyla yetinmeyeceğiz, daha üstlere çıkmak için çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.
    Turnuvada buldukları başarıyı hak ettiklerini ifade eden İl Özel İdarespor Genel Kaptanı Fikret Karaaslan,” Güzel bir turnuva oldu. Oyuncularımız ve biz ekip olarak inanarak çıktığımız bu yolda rakiplerimize gereken mücadeleyi vererek bugün bu başarıyı yakaladık. Yozgat gençliğine bu şekilde bir başarıyla birlikte sporu sevdirmek bizim asıl başarımızdır. Yeni yetenekleri bulup, gün yüzüne çıkarıp Yozgat futbolunu da olması gereken yere ulaştırmak bizim birer Yozgatlı spor adamları olarak asli vazifemizdir ve bunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Umarım başarımızı Türkiye Şampiyonası’nda da sürdürerek ulaşabileceğimiz en yüksek mevkilerde Yozgat ismini duyururuz” dedi.
Editör: TE Bilişim