Yozgat 1. Amatör Liginde bu sezon daha güçlü bir kadro kurarak zirveye oynamak isteyen Boğazlıyan Şekerspor'un deneyimli hocası Doğan Ayyıldız yeni sezon öncesi ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonun artık geride kaldığını tamamen bu sezona odaklandıklarını şuanda Sorgun Belediyespor ve Yemenoğlu Yozgatspor, İl Özel İdarespor ve Şefaatli Belediyespor takımlarının şampiyonluk şanslarının neyse kendilerinin de aynı şansta, eşit durumda olduklarının altını çizen Ayyıldız;

‘’Yeni sezon yeni heyecan artık yavaş yavaş başlamak üzere. Zaman yaklaştıkça bizde yeni sezonda kuracağımız güçlü kadro adına çalışmalarımıza hız vermeye başladık. Sezonun sona ermesinden sonra kadromuzda düşündüğümüz bizleri bu sezon başarıya taşıyacak oyuncularla nabız yokladık şuanda halen görüşmelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor, taraftarlarımızı memnun edecek önemli oyuncuları kadromuza katmak üzereyiz. Geçen sezonun şampiyonu Yemenoğlu Yozgatspor ve bunun yanı sıra bu yarışın içerisinde bulunan Sorgun Belediyespor ve İl Özel İdarespor ile Şefaatli Belediyespor takımlarının yeni sezon öncesinde şampiyonluk oranları veya şartları neyse bizde aynı eşit şartlardayız bunun bilinciyle başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla dört koldan transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

"ÖNEMLİ MEVKİLERE NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ"

Ayyıldız; "Daha önce hazırlamış olduğum raporumu yaptığımız toplantıda yönetime sundum onlarda benim verdiğim rapor doğrultusunda çalışmalara hız verdiler bir kaç haftaya görüşmelerimize devam ettiğimiz oyuncularla anlaşmaya vararak bunları tek tek kamuoyuna açıklamayacağız. Bir çok mevkide eksiklerimiz var bunun adına da o mevkilere nokta transferler yapacağız bu bağlamda her mevkii için yönetime sunduğum listede en az 5 oyuncu ismi bulunuyor bu oyunculardan bize yararlı olacak olanı bize faydalı olacak kişileri seçerek şampiyonluğa oynayan güçlü bir kadro kuracağız. Bunun yanı sıra diğer yandan da iç transfer konusunda takımda kalmasını istediğim oyuncuların listesini de yönetime sundum iç transferde yeni sezonda kadromda ve sistemimde düşündüğüm isimlerle anlaşma zemini arıyoruz iç transferinde önümüzdeki günlerde tamamlanacağı düşüncesindeyim’’ diye konuştu.

"HER MEVKİİNİN ALTERNATİFİ OLACAK"

Her mevkiinin alternatifinin mutlaka olacağını dile getiren Ayyıldız; ‘’Önemli isimlerle görüşmeler sürüyor her mevkiinin alternatifi olacak. Malum sezon uzun bir sezon olacak aynı zamanda da yorucu bir sezon da olacağından dolayı bunda oluşabilecek sakatlıklar kart cezalarını da göz önünde bulundurarak her mevkiiyle en az bir alternatif oyuncu alacağız. Mevkiler konusunda kale, stoper, sağ bek, sol bek, orta saha ve forvet mevkilerine yapacağımız takviyeler konusunda Bölgesel Amatör Ligde top koşturan bunun haricinde kendi takımlarda gösterdikleri performansla takımlarının şampiyonluklarında önemli roller oynayan isimler ile dirsek temasındayız’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim