Yeşil-Beyazlılar U14 ve U17 kategorisinden sonra U16 kategorisinde de şampiyonluk sevinci yaşayarak Yozgat'ı Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde temsil etmeye hak kazandı.
Geçtiğimiz pazar günü ligin son maçında deplasmanda en yakın takipçisi Boğazlıyan Şekerspor'a konuk olan Yozgat Bozokspor rakibini maçın başından sonuna kadar oynadığı üstün futbol sonunda 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek U16 liginde şampiyonluk ipini göğüsleyen takım olmayı başardı.
Karşılaşma sonunda düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını alan Bozokspor'un genç yıldız oyuncuları aldıkları kupa sonunda şampiyonluklarını Boğazlıyan İlçe Stadyumunda büyük bir sevinç içerisinde kutladılar.
Boğazlıyan Şekerspor U16 takımı ise kaybedilen maç sonunda ligi ikinci sırada tamamlarken Şekerspor'un genç oyuncuları rakipleri Bozokspor'un oyuncularının yanına giderek şampiyonluklarını kutladıktan sonra Bozokspor'lu oyuncularla beraber şampiyonluk kupasıyla objektiflere poz vererek yaptıkları bu fair play davranışıyla futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha gösterdiler.
Bozokspor kulüp yöneticilerinden Yaşar Altunok, Bozokspor, başarılarını şampiyonluklarla tescillediğini belirterek, “Kulübümüz 4 kategoride şampiyon oldu ve gruplarda Yozgat’ı temsil etme hakanı kazandı. Geçtiğimiz hafta U14’da Tokat’ta oynanan grup elemelerinde de şampiyon olarak Türkiye’de ilk 20 takım arasına girdi. İnşallah U16’da da aynı başarıyı elde edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim