Geçtiğimiz hafta Gümüşhane’yi kendi sahasında ağırlayan ve 1–1 berabere kalan Yozgatspor bugün Kocaeli’de Darıca Gençlerbirliği’ne karşı mücadele verecek.

                Kötü günlerin ardından sahada ortaya koyduğu futbolla taraftarına umut ışığı gösteren Yimpaş Yozgatspor bugün Kocaeli’de Darıca Gençlerbirliği’ne karşı oynayacak. Sakatlığı olan Sinan ve kart cezası bulunan Emrullah kadroda yer alamazken, Yozgatspor Kalede Ersoy, Savunmada; İrfan, İbrahim, Ahmet, Eray, Orta Sahada; Veli, Doğan, Ali İhsan, Halil İbrahim, İleride; Hasan, Gökhan onbiri ile sahaya çıkacak.

                Gümüşhanespor’a karşı beklenenin üzerinde bir performans sağlayan ekibin kendilerine güvendiklerini ifade eden Teknik Direktör Polat Öskan,” Futbolcularımın moralleri yerinde, son antrenmanımızda gereken her şeyi konuştuk kendileriyle.

                 Yapacağımız bu maçtan puanla dönmeyi hepimiz istiyoruz ve gerekenleri sahada yapacaklar” dedi.

                Daha baskılı bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Öskan; “Darıca oldukça iyi bir ekip ancak bizim için rakibin kim olduğu çok fark etmiyor artık.

                Karşımızdaki rakip kim olursa olsun biz sahaya puan almak için çıkıyoruz. Darıca deplasmanından galibiyet ile dönüp bu galibiyeti bizi uzaktan destekleyen taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim