Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan, 81 ilde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri ile il Müftülükleri aracılığıyla geçen yıl başlatılan ‘Yaz Kur'an Kursları'nda Spor Yapıyoruz’ projesi bu yaz döneminde de devam ediyor.

Bu nedenle İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuldu. 
Proje kapsamında neler yapılabileceği hakkında görüş alış verişi yapılırken Oğuzhan Güneşer

‘’Proje kapsamında Diyanet İşleri ile birlikte Kuran Kurslarında okuyan çocuklarımıza spor yaptırmayı hedefliyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleriyle birlikte gençlerin manevi gelişmelerine, onların manevi değerlerine de katkıda bulunmak durumundayız. Bu nedenle özellikle kamplarımızda, yaz Kur’an kurslarımızda, buraya katılan gençlerimize sporu sevdirmeye ve spor yapmayı hayatının bir parçası, bir yaşam tarzı haline getirme konusunda kendilerine ciddi anlamda destek olabileceğimizi düşünüyorum bu konuda da İl Müftülüğümüzle koordineli çalışarak başarılı  bir çalışmaya imza atacağımıza inanıyorum ” dedi. 

Editör: TE Bilişim