Amatör Küme’nin güçlü ekiplerinden İl Özel İdarespor tecrübeli Teknik Direktör Harun Dişlitaş ile gücüne güç katmaya hazırlanıyor.

            Sezonun ikinci yarısında yaptığı ara transferler ile güç kazanıp maçlarını galibiyetlerle kapatan İl Özel İdarespor yeni sezon için çalışma başlattı.

            Yeni sezonda şampiyonluk için daha emin adımlar atacaklarını belirten kulüp başkanı Adem Bulut, takımımızın şampiyonluğu için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. İlk adım olarak teknik ekip kuracaklarını ve bunun için tecrübeli teknik adam Harun Dişlitaş ile anlaştıklarını açıklayan Bulut; “Teknik ekibin ne kadar önemli olduğunu ve takımda ne tür fark oluşturduğunu bu yıl gözlerimizle gördük. İkinci yarıda yaptığımız teknik adam değişikliği ile büyük bir ivme kazandık. Umuyorum ki yeni sezonda da Harun hoca sayesinde bu doğrultuda büyük hedeflere ulaşırız.

            Sadece hoca takviyesi yeterli olmayacak hocamızın tavsiye ettiği ve bizimde görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular var. Sezon sonunda bu görüşmeler gerçekleşecek ve yeni bir hava ile yeni sezona adımızı yazdıracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim