Amatör Küme’nin hızlı ekiplerinden İl Özel İdarespor hafta sonu oynanan Şefaatlispor karşılaşmasında sahaya gençleri sürerek tecrübe kazandırmak isteyen ekip Şefaatlispor’u 4–0 mağlup etmeyi başardı.

            Yozgat 1. Amatör Küme’de mücadele veren ve hafta sonu karşılaştığı Şefaatlispor karşılaşmasında gençlere şans veren İl Özel İdarespor sahadan 4–0 galip ayrıldı.

            Karşılaşmanın ilk yarısında hızlı ve bol gol pozisyonu yakalayan ekip 2 gol bulurken aynı performansı ikinci yarıda da sergileyerek 2 gol daha buldu karşılaşmadan 4–0 galip ayrılan ekipte genç oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

            Kıyasıya mücadele vererek karşılaşmadan galip ayrılan genç sporcular önümüzdeki hafta oynayacakları karşılaşmalar içinde olumlu bir görüntü verdiler.

            Karşılaşma sonrasında konuşan Fikret Karaaslan,” Gençleri bu karşılaşmada hem denemiş olduk hem de haftaya oynayacakları karşılaşmalar için tecrübelendirmiş olduk. Yozgatlı gençlere verdiğimiz önemin ne kadar büyük olduğunu tüm Yozgat futbol camiası biliyor.

            Gençlerin bizim geleceğimiz olduklarının bilinci ile geleceğe hazırlıyoruz. Bugün sergiledikleri futbol bizleri mutlu etti.

            Saha da sadece 4 tecrübeli futbolcu ile mücadele verirken diğer oyuncularımız hep gençlerden oluştu. Bu skor ve galibiyet onlara güvenmemiz gerektiğini gösterdi bize, hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim