Geçtiğimiz yıl 13-14 yaş Grekoromende iki öğrencisi ile Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Özel Ergin Koleji
, bu yıl da çalışmalarına bir hayli iddialı başladı.
    Özel Ergin İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Milli Güreşçi Murat Oğurlu, 61 öğrenci ile haftanın üç günü çalışarak şampiyonalara hazırlandıklarını söyledi.
    Oğurlu; “Sosyal kulüp çalışmaları içerisinde öğrencilerimizi yaş gruplarına ayırmaktayız. 61 öğrenci ile haftanın üç günü çalışarak şampiyonalara hazırlanıyoruz.
    Öncelikle 13-14 Aralık 2010 tarihlerinde Yozgat'ta yapılacak okullar arası grekoromen ve serbest güreş müsabakalarında mücadele edeceğiz. Geçen yıl 13-14 yaş grekoromen ve serbest güreşte il birincisi olduk. İnşallah bu yılda aynı başarıyı tekrarlayarak ilimizi Türkiye Şampiyonalarında da başarı ile temsil edeceğiz” dedi.
    Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar da okulda spor kulüpleri olarak Masa Tenisi, Futbol, Basketbol, Tekvando, Voleybol, Güreş, Hentbol, Halk oyunları, Batminton, Jimnastik, Tenis kulüpleri bulunduğunu söyledi. Acar şöyle konuştu: “Kulüp çalışmalarında öncelikle kendi öğretmenlerimize görev veriyoruz, ihtiyaç durumunda dışarıdan öğretmen ve antrenörle çalışıyoruz.
    Amacımız her öğrencimize bir lisans çıkartarak öğrencilerimizin bir spor dalında kendisini yetiştirmesi ve okulumuzu spor müsabakalarda temsil etmesidir.”
Editör: TE Bilişim