Boğazlıyan Şekerspor'un Türk futboluna kazandırdığı ve geleceğin Kubilay'ı olarak gösterilen genç kalecisi Osman Özdemir artık Kayseri Erciyesspor'un A2 takımının kalesini koruyacak. Uzun zamandır Kayseri Erciyesspor tarafından takip edilen özellikle geçtiğimiz sezon Boğazlıyan Şekerspor forması altında U-19 liginde kalesinde adeta devleşerek takımının final oynamasında büyük katkı sağlarken final karşılaşması dahil kalesinde sadece 3 gole engel olamayarak U-19 liginin en az gol yiyen kalecisi olmayı başaran genç kaleci Osman Özdemir yapılan görüşmeler sonunda Kayseri Eciyesspor'un A2 takımına transfer oldu. 

Önceki gün Kayseri'ye giderek Kayseri Erciyesspor A2 takımıyla sözleşme imzalayan genç kaleci Osman Özdemir daha sonra yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Antrenman sırasında yeni arkadaşlarıyla tanışan Özdemir'in heyecanı gözlerinden okunuyordu. Daha sonra takımla beraber antrenmana katılan Osman Özdemir özellikle yapılan çift kale maçta gösterdiği performans ve bir birinden güzel kurtarışlarıyla dikkat çekerken antrenman sonunda yaptığı kurtarışlar için takım arkadaşları tarafından tebrik edildi. 
Kayseri Erciyesspor A2 takımının çiçeği burnundaki kalecisi Osman Özdemir, hedefinin Kayseri ve Kayseri Erciyesspor'da hem Yozgat'ı hem de Boğazlıyan'ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. 

Özdemir, ‘’Benim bu günlere gelmemde büyük emekleri olan başta Doğan hocama, Kahraman hocama, kulüp başkanımız Hulusi Yüksel'e ve Boğazlıyan Şekerspor camiasına çok teşekkür ederim. Küçük yaşta benim elimden tutarak buralara gelmemde büyük katkı sağladılar, onlardan çok şeyler öğrendim ve bu öğrendiklerimi unutmadan Kayseri Erciyesspor gibi köklü bir camiada daha da üstüne koyarak ilerlemek istiyorum. Kayseri'de ve Kayseri Erciyesspor kulübünde hem Yozgat'ı hem de Boğazlıyan'ı ayrıca Boğazlıyan Şekerspor kulübünü en iyi şekilde başarıyla temsil etmek adına çalışacağım’’ dedi. 

Özdemir, ‘’Yeni bir il yeni bir kulüp en kısa zamanda buraya adapte olarak önce Kayseri Erciyesspor A2 takımının kalesini devralmak ardından da Kayseri Erciyesspor A takımına kadar yükselmek hedefindeyim. Benim başarılı bir kaleci olmamda emeği olan Boğazlıyan Şekerspor camiasını ve oradaki geçirdiğim en güzel günlerimi asla unutmayacağım inşallah bir gün tekrardan büyük bir kaleci olduğum zaman Boğazlıyan Şekerspor kalesini korur ve Şekerspor camiasına olan vefa borcumu ödemiş olurum’’ diye konuştu

Editör: TE Bilişim