Çopur, yaptığı açıklamada Kaybedilen karşılaşmanın her şeyin sonu olmadığını ve Yozgatspor'un her zaman şampiyonluk yarışı içerisinde olacağını söyledi.

Lig içerisinde bu tür sonuçları almayı hiç kimsenin istemeyeceğini dile getiren Çopur,

‘’Ama ligin zirvesi için yarıştığınız takımlarla bu içerde de olsa dışarıda da olsa yapılan hataların faturası ağır oluyor. Oyunun geneline baktığımızda ilk yarı ortada olan bir mücadelenin ikinci yarısında biraz daha üstünlüğü sağlamışız gibi bir görüntü vardı. Fakat 2 duran toptan kalemizde gördüğümüz gollere engel olamadık.

Kaybedilen bu maç sonrasında sanılmasın ki Yozgatspor için her şey bitmiştir. Bu takım her zaman şampiyonluk için yarışacak. Oyuncularımın iyi niyeti ve saha içerisinde gösterdikleri performans yeterli düzeyde. Rakibimizde çok istekli ve arzulu oynadı. Bir şekilde rakibi de tebrik etmek lazım. Yozgatspor'u destekleyerek stadyuma gelen her bir taraftara ayrıca teşekkür ediyorum. Karşılaşma sonrasında onlara galibiyeti hediye etmeyi çok istiyorduk. Ama olamayınca olmuyor. Belki klasik olacak ama önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. 

TECRÜBELİ HAKEM VERMELİLER

Zirve yarışı içerisinde olan takımların maçlarında daha tecrübeli hakemlerin olmasının her açıdan iyi olacağını ifade eden Yozgatspor 19959 FK teknik direktörü Tahir Çopur,

‘’Bölgesel Amatör Lig'de görev yapan hakem arkadaşlar yönettikleri bu karşılaşmaları bir staj gibi görüyorlar. Bu şekilde zorluk dereceleri yüksek olan karşılaşmalar için biraz daha üst düzey klasman hakemleri atandığı takdirde her şey daha güzel olacak. Çünkü yapılan masraf çok, verilen emekler heba oluyor. Evet hakemin verdiği kararlar oyunun zevkini ve akıcılığını etkiledi ama yapacak bir şey yok. Bunlar futbolun içinde olan ve yaşayacağımız şeyler. Biz hata yapacağız, hakem hata yapacak. İnsanın olduğu yerde hata oluyor" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim