Yozgat Belediye bünyesinde çalışan Yozgat Park işçilerinin yeni görünümleri büyük begeni topladı. İşçilerin kıyafetleri Yozgatspor'un renkleri olan kırmızı-siyahtan oluşturuldu.

Yozgatspor'un Yozgat'ın takımı olduğunu her fırsatta gösteren Yozgat bir kez daha takımına bütün bağlılığını Yozgat Park'ta görev yapan otopark personellerinin yeni kreasyonu ile gözler önüne serdi. 
Yozgatspor'un renkleri otopark personellerinin yeni kreasyonu ile tanıtılacak. Yeni kreasyonları ile hatıra fotoğrafı çektiren otopark personelleri kendi memleketinin takımı olan Yozgatspor'un renklerini taşımanın gururunu yaşayacaklarını dile getirdiler. 
Personeller, ‘’Yozgatspor, biz Yozgat halkının takımıdır ve bizde takımımıza sahip çıkmak adına her türlü fedakarlığı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz, yeni kreasyonumuzda Yozgatspor'umuzun renkleri olan kırmızı-siyahlı renkleri taşıyarak tanıtımını yapacağımızdan dolayı son derece heyecanlı ve mutluyuz. Yozgatspor'umuzun kendi sahasında oynayacağı maçlara giderek tribündeki yerlerimizi alarak takımımıza tam destek vereceğiz ve sezon sonunda Yozgatspor'umuzun şampiyonluğa ulaşacağına yürekten inanıyoruz’’ dediler. 
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün ise, Yozgat Park personelinin yeni kreasyonun Yozgatspor'un renklerinden oluşmasının Yozgat halkı ile Yozgatspor'un kenetlenmesinin bir simgesi olarak değerlendirdi. Akgün; ‘’Yozgatspor olarak, Yozgat Şehri olarak bu sezon şampiyonluğa kenetlenmiş bir aile gibiyiz, artık bundan sonra önce Ziraat Türkiye Kupası ile başlayacağımız yeni sezonda el birliği ile Yozgatspor'u şampiyonluğa taşıyacağımıza inanıyoruz ve bizlere her fırsatta destek olan tüm Yozgat halkımıza çok teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim