Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonasında Yozgat’ı başarıyla temsil ederek derece elde eden Onur Tunç, bu başarısından dolayı Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Grekoromen Yıldız Milli takım kampına çağrıldı.
76 kiloda mindere çıkarak Türkiye Şampiyonasında ilk 10 sporcu arasında girme başarısı gösteren genç güreşçi Onur Tunç, Yozgat Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Başer ve Antrenörleri Mustafa Doğan, Mehmet Karadavut ile Atilla Kirazlı’nın milli takıma seçilmesinde büyük katkısının olduğunu söyledi. Antrenörleri nezaretinde çok çalıştığını dile getiren Tunaç, ‘’Ben de Yozgat Güreş Eğitim Merkezinden yetişip ileride Rıza Kayaalp gibi büyük bir güreşçi olacağıma inanıyorum’’ dedi.
Öte yandan Türkiye Güreş Federasyonu’ndan alınan bilgiye göre Türk Güreşini en üst noktaya ulaştırabilmek için çalışan Grekoromen Stil Yıldız Güreş Milli Takımının 20 Nisan - 11 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da kampa gireceği, Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Tesisleri’nde düzenlenecek ve 22 gün sürecek olan kampa iştirak edecek Yıldız Güreşçilerin, Teknik Direktör Akif Canbaş’ın yönetiminde çalışmalarını yürütecekleri bildirildi.
Başarılı Teknik Direktörü Akif Canbaş’a Antrenörler Muhammet Yücedağ, Zafer Başer, Adem Arslan, Serhat Karakoyun, Erkan Dündar, Cebrail Karakaş ve Ertuğrul Aydoğdu ile Masör Ramazan Oğuz Verim’in  eşlik edecekleri öğrenildi.

Editör: TE Bilişim