Geçen yıl Yozgatspor kötü bir durumda olmasına karşılık hiçbir destek vermeyen, ancak Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Yozgat’ta miting yapan ve bu miting sırasında TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’den Yozgatspor’u bulunduğu yerden kurtarması ve üst liglere çıkarmasını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgatspor’un üst liglere çıkması durumunda Yozgat’a büyük bir stat yapma sözü vermişti. Bunun üzerine TESKOMB Genel Başkanı Akgül ve Vali Yazıcı Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında Yozgatspor’a destek vermiş, lig başlamasına kısa bir süre kalması nedeniyle de apar topar bir takım kurulmuştu. Birbirlerini hiç tanımayan, ilk defa aynı takımda top koşturma şansı yakalayan 24 tane oyuncu transfer edilmiş ve Başkan Akgül, Vali Yazıcı ile birlikte Yozgatspor teknik ekibi de birbirleri ile ilk defa yan yana oynayacak olan bu oyuncular ile sezonu şampiyon olarak bitirecekleri iddiasında bulunmuşlardı. Geride kalan 8 hafta sonucunda 13 puan toplaya bilen kırmızı siyahlı ekip lider Zara Belediyespor’u 6 puan gerisinde yer alıyor. Takımın sezon başından buyana ortaya koyduğu oyun, TESKOMB Genel Başkanı Akgül ve Vali Yazıcı’yı memnun etmezken belli bir süre sonra Akgül ve Yazıcı’da isyan etme noktasına geldi. 
ÖNCE YAZICI TERK ETTİ
İki hafta önce Yozgat Bozok Stadında oynanan Keçiören Bağlumspor müsabakasında takım ortaya koyduğu kötü futbola sinirlenen Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, müsabakanın bitimine 15 dakika kala stadı sinirli bir şekilde terk etmişti. Vali Yazıcı’nın bu tepkisi sonrasında geçen hafta sonu oynanan Zara Belediyespor müsabakasını kazanan kırmızı siyahlı ekip, bu sefer Pazar günü ligin zayıf ekiplerinden Aksaray Sanayi ve Gençlikspor karşısında kötü futbolu yine tepki topladı. 
AKSARAY MAÇINI 
TAMAMLAMADI
Aksaray Sanayi ve Gençlikspor müsabakasının ilk yarısında Şeref tribününde kulüp başkanlarına ayrılan ön bölümde oturan TEKSKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, ilk yarıda ortaya konulan futboldan memnun kalmayınca müsabakanın ikinci yarısında şeref tribününde oturan seyircilerin arasında maçı izlemeyi tercih etti. Takım ikinci yarıda da çok kötü bir oyun ortaya koyunca Abdulkadir Akgül’de tıpkı Vali Yazıcı gibi müsabakanın bitimine 15 dakika kala sinirli bir şekilde stadı terk etti. 
Takımın ortaya koyduğu oyundan TESKOMP Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Vali Abdulkadir Yazıcı ile birlikte kırmızı siyahlı renklere gönül veren taraftarlar da hiç memnun değil.
TARAFTAR DÜLGER’İ 
İSTİFAYA DAVET ETTİ
Yozgatspor’un iç ve dış saha maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlarda da kötü oyuna ve kötü sonuçlara karşı tepki göstermeye başladı. Aksaray Sanayi ve Gençlikspor maçının son dakikalarında Teknik Direktör Sadullah Dülger’i istifaya çağıran taraftarlar, yönetimden de gerekli önlemleri almalarını istediler. 

Editör: TE Bilişim