İç transferde 6 oyuncusuyla yeniden sözleşme imzalayan kırmızı siyahlı ekip, dış transferde ise 8 futbolcuyu renklerine bağladı. Bugüne kadar yaptığı iç ve dış transferde önemli isimlerle anlaşmaya varan kırmızı siyahlı ekibin yönetimi, şimdi ise defans, orta saha ve forvete tecrübeli isimleri kazandırabilmek için kolları sıvadı. 
Kırmızı siyahlı ekibin yönetimi, geçen sezon forma giyen 7 oyuncu ile yeniden sözleşme yapılması konusunda teknik heyetle de mutabakata vardı. Teknik heyetin, maç kasetlerini izleyerek ‘olur’ verdiği 7 oyuncudan 6’sı ile yeniden sözleşme imzalandı. Kırmızı siyahlı ekip iç transferde Nizamettin Akgül, Ali Yakup, Mustafa Köseci, Yunus Emre Birinci, Kıvınç Dağ, Turgut Delen ile yeniden anlaştı. Daha sonra dış transferde mutabakata varılan oyuncularla önce İstanbul’da daha sonra da Yozgat’ta bir araya gelindi. Dış transferde görüşme yapılan 8 futbolcu ile sözleşme imzalandı. 
Kaleci Cengiz Karaaslan ve sol bek Hürkal Eren Turan (Aksasaraspor), orta saha Umut Ceylan (Başakşehir), santrafor Ali Tayfun Akbey (Edirnespor), sağ bek Uğur Bingöl (Çengelköyspor), sol açık Oğulcan Aktaş ve sağ açık Ahmet Ceran (Altınova), orta-forvet arkası Omar Abdul Razzak (Arsinspor) ile anlaşmaya varıldı. 
Tüm mevkilere transfer yaparak, iskelet kadrosunu oluşturan kırmızı siyahlı ekip, şimdide tecrübeli isimlerle temasa geçti. Transfer listesinde bulunan, ön görüşme yapılan bazı isimlerin durumlarının en kısa zamanda netlik kazanacağının altını çizen Asbaşkan Ahmet Akgün, ‘’Kadromuza dahil etmeyi düşündüğümüz tecrübeli isimler konusunda teknik direktör Memduh Fidan ile hafta içerisinde bir görüşme yaptık. Hata yapmak istemiyoruz, o nedenle ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz. Bu bölgeler için birden fazla isim var. Bu isimlerden bazılarıyla temasa geçtik. Mevcut kadro içerisinde tecrübeleriyle şampiyonluk yarışına katkı verebileceğine inandığımız bu isimleri kadromuza dahil edebilmenin gayreti içerisindeyiz. Ama aceleye de getirmek istemiyoruz. Önümüzde süre var, bu süreyi kullanıyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim