Türkiye Lig'lerinin en önemli maçı hiç şüphesiz yarın Bozok Spor Salonu'nda oynanacak. Basketbol 3'üncü Ligi'ndeki temsilcimiz Yozgat Spurs, konuk edeceği Bilecik Belediyespor ile oynayacağı maçı en az 20 sayı farkla kazanıp, İstanbul TED takımının maçının sonucunu bekleyip, Play-Off grubunda mücadele verip, vermeyeceğini öğrenecek. Böylesine önemli bir maç için hazırlıklarını tamamlayan Basketçilerimiz, taraftar desteğini de arkalarında görmek istiyşor.

-Yimpaş Yozgatspor saat 14.30’da Bozok Stadında-

Spor Toto 3. Ligi 3. Guruptaki temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor yarın Bozok Stadında Saat 14.30’da konuk edeceği kümede kalma mücadelesi veren Elazığ Belediyespor karşısında galip gelerek oluşabilecek spekülasyonların da önüne geçmek istiyor. Elazığ Belediyespor ise dönüm maçı olarak baktığı Yimpaş Yozgatspor karşısında varını yoğunu ortaya koyup kazanmaya çalışacaktır. Ancak Yimpaş Yozgatspor Elazığ Belediyespor’u yenebilecek güçtedir ve kendi taraftarı önünde bu maçı kazanacaktır.

-Yozgat Spurs yarınSaat 14.00’da Bozok Spor Salonu’nda-

Türkiye Basketbol 3. Ligi E Gurubundaki temsilcimiz Yozgat Spurs, ligde şuana kadar oynadığı maçların en önemlisi Pazar günü saat 14.00’da Bozok Spor Salonunda Bilecik Belediyespor karşısında verecek. Bu maçı farklı kazanması halinde büyük ölçüde Play-Off gurubuna katılacak olan temsilcimiz bu maç için hafta boyu çok çalıştı. Yozgat Spurslu oyuncuların moral ve motivasyonlarının üst seviyede olması temsilcimiz açısından büyük avantaj sağlıyor.

-Sorgun Belediyespor yarın saat 14.30’da Bartın'da-

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Sorgun Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Bartınspor’u yenerek kötü gidişatını sonlandırmanın peşinde. Güçlü rakibi karşısında mutlak galip gelmek isteyen temsilcimiz Sorgun Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala son iki maçını da kazanıp taraftarlarıyla da barışmak amacında.
Editör: TE Bilişim