Sorgun’da düzenlenen, halkın büyük ilgi gösterdiği motosiklet festivalinde dereceye giren motosikletçiler ve kulüp başkanı Nihat Alan ilçe yöneticilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
    Kulüp başkanı Nihat Alan yaptığı açıklamada festivali düzenleme kararı aldıkları günden başlayarak kendilerine maddi ve manevi çok büyük destekler geldiğini ifade ederek, “Festivalimizin düzenlendiği güne kadar maddi manevi çok büyük destekler aldık. Dernek üyelerimizle festivali en iyi şekilde nasıl yaparız diye çok büyük istişareler yaptık. Parkurumuzun yapımından tutun, misafirlerimizin ağırlanmasına kadar herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp uyguladık. Allah’a çok şükür alnımızın akıyla ufak aksaklıklar dışında bu festivali gerçekleştirip, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Bu festivalimize katkı sağlayan sponsorlarımızdan gelecek yıllarda daha büyük katkılar bekliyor, gazeteniz aracılığıyla bir kez daha sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.
Kulüp başkanı Alan ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arslan’ı ziyaret ederek verilen destekten dolayı teşekkür etti.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i makamında ziyaret eden Sorgun Motosiklet Kulübü Başkanı Nihat Alan ve motosiklet tutkunları, hem festivale katılarak yalnız bırakmadığı için hemde parkurun yapımında ve misafirlerin ağırlanmasından dolayı verdiği destekten dolayı Başkan Şimşek’e teşekkür ettiler.
Başkan Şimşek ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “İlçemizi böyle bir etkinlikle Türkiye’ye tanıtan, bu sporu seven motosiklet tutkunlarını ilçemizde biraraya getirerek böyle güzel bir etkinlik yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Şimşek, gelecek yıllarda düzenlenecek festivale bu yıl olduğu gibi destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim