Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz; “Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyoruz. Gençlerin iyilik ağacı ve Genç dönüşüm projesi kapsamında Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören gençlerimizi ve kardeşlerimizi ziyaret ettik” DEDİ. 
Sapmaz, Ziyaretin amacı hakkında şunları söyledi: 
“Hastanede tedavi görenlerin dertlerine ortak olmaya çalışmak, tedavi gören hastalarımıza bir nebze de olsa bulundukları ortamda mutlu olmalarını sağlamak,hastaların moral düzeyini yükseltmek, iyileşme sürecine olumlu etki yapmak, hasta ziyaretinin önemini vurgulayarak tedavi gören hastalarımızın ziyaret edilmesi gerektiğini göstermek, üzerimize düşen sosyal sorumluluk görevini yerine getirerek farkındalık oluşturmak, hastalık gelmeden önce sağlığın kıymetini bilerek morale ihtiyacı olan hastalarımızın yanında olmaktı." şeklinde konuştu.
Sapmaz, ziyaret sonunda çocuklara ikramlarda bulunduklarını söyledi. 
Sapmaz; “Ayrıca Genç Dönüşüm projesi sonrası toplanan kırtasiye setlerini gençlerimize hediye ettik. Bunun yanı sıra minik kardeşlerimize bir takım oyuncaklardan oluşan hediye paketlerini ve boyama kitapları ile kuru boyadan oluşan hediye paketlerini hediye ettik” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim