Yozgat'ta inşaatlarda çalışan, su tesisatçısı olan ve aynı zaman da Kızılordu taraftar grubunda yer alan Yılmaz Taşdemir tam bir Metin Kurt hayranı. 
Yılmaz Taşdemir çalışmalarda giydiği yeleğin arkasına 10 Numara Metin Kurt yazdı. Yozgatspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, Zara Belediyespor'dan transfer edilen Metin Kurt'un ismini Yozgatspor taraftarı olan inşaatlarda su teçhisatçısı olarak çalışan Yılmaz Taşdemir yeleğine yazdı. 
Metin Kurt yazılı yeleğinin resmini sosyal medyada paylaşan Yozgatspor aşığı olan Yılmaz Taşdemir, bir anda sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Tam bir Yozgatspor aşığı olan ve aynı zamanda da tecrübeli futbolcu Metin Kurt'un hayranı olduğunu dile getiren Yılmaz Taşdemir, ‘’Yozgatspor aşkını yüreğimde yaşatıyorum. Metin Kurt'u da süper lig döneminden bu yana beğenerek izlediğim ve hayranı olduğum bir futbolcu. Şimdi aşığı olduğum memleketimin takımı olan Yozgatspor forması giyecek. Bende Metin Kurt hayranlığımı işçi yeleğime ismini yazarak göstermek istedim. Bizler büyük takım sevdalısı taraftarlar değiliz. Bizler memleketimizin takımını destekleyen Yozgatspor aşığı olan taraftarlarız ve ayı zamanda Kızılordu taraftar grubunda yer alıyorum ve her maç takımımı destekliyorum. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğim’’ dedi.

Editör: TE Bilişim