Kayseri Melikgazi Belediyespor Profesyonel Voleybol takımı 29 Ekim Çarşamba günü bir dizi etkinliklere katılmak üzere Boğazlıyan’a gelecek. Boğazlıyan'da inşaat sektörü üzerine hizmet veren Kibar Kardeşler'in sponsorluğunda profesyonel Voleybol takımı Melikgazi Belediyespor ağırlanacak.
Özellikle gençlerle bir araya gelecek olan Melikgazi Belediyespor voleybol takımı ayrıca Boğazlıyan Cumhuriyet Okulu Spor Salonu'nda hazırlık maçı yapacak.
Organizasyon Sorumluları Emre Soba ve Beden Eğitim Öğretmeni Alper Tunçyürekli, Sait Çiğ Köfte Salonu'nda bir basın toplantısı düzenledi.
Organizasyon Komite Başkanı Alper Tunçyürekli; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kayseri'nin Voleybol Erkekler 2. Ligindeki temsilcisi Melikgazi Belediyespor’un Boğazlıyan’a geleceğini söyledi.  Profesyonel bir takımı Boğazlıyan'da ağırlamanın mutluluğunu şimdiden yaşamaya başladıklarını dile getiren Tunçyürekli, ‘’Boğazlıyan ilçemize uzun yıllardır profesyonel bir takım maç yapmaya gelmiyordu. Bu da Boğazlıyan için bir ilk olacak’’ ifadelerini kullandı.
Tunçyürekli, ‘’29 Ekim Çarşamba günü coşkuyla kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz organizasyonda Kayseri ilinin Erkekler Voleybol 2. ligdeki temsilcisi ve güçlü ekibi Melikgazi Belediyespor’u ilçemize davet ettik. Onlarda sağ olsunlar davetimizi kırmadılar ve kabul ettiler. 29 Ekim Çarşamba günü anlamlı ve bir o kadar da önemli bir günde Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı Boğazlıyan’da olacak’’ dedi. 
Tunçyürekli; "29 Ekim Çarşamba günü saat 14.30’da Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonunda yapılacak özel bir maçta Boğazlıyan ve Yozgatlı gençlere sporun ne kadar önemli olduğunu, gençlere sporun birleştirici ve bütünleştirici yönünü sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösteren, aynı zamanda bu önemli ve anlamlı günde bu etkinlikle genç sporcu kardeşlerimizin profesyonel sporcularla bir araya gelecek olması bu anlamlı güne önemli bir katkı sağlayacak. Bu etkinlik için başta Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Şimşek ve bu organizasyona sponsor olan Kibar Kardeşlere destekleri için teşekkür ederiz’’ diye konuştu.
Boğazlıyan gençliğini ve ilçe halkını bu önemli organizasyona davet eden Tunçyürekli; şöyle devam etti.
‘’Gençlerimiz Spor Salonuna gelerek profesyonel sporcu abilerini izlemelerini oradan gerekli dersleri çıkartıp kendilerine bir hedef koymalarını istiyoruz. Neden Boğazlıyan’dan Yozgat’tan Voleybolcular, Basketbolcular ve Hentbolcular çıkmasın. Bizim burada ki amacımız bütün ilçe halkını 29 Ekim Çarşamba günü Cumhuriyet Bayramını coşku içerisinde kutladıktan sonra Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonunda bir araya getirmek, bu anlamlı günde düzenleyeceğimiz gösteri maçına aileler, çocuklarının ellerinden tutarak gelsinler. Bu güzel organizasyonda tribündeki yerlerini alarak bize destek olsunlar. Salonda onları izlesinler, hem halkımız için bir etkinlik hem de Boğazlıyan ilçemizin değişen ve gelişen yüzüne bir nebze olsun katkıda bulunmak istiyoruz. Sporcuları ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyacağız. İnşallah güzel bir organizasyon olur, gerek ilçe halkımız gerekse gelen sporcu kardeşlerimiz ve bizler mutlu oluruz. Anlamlı bir günü güzel bir maçla süsleriz.’’
Editör: TE Bilişim