23 sporcunun katıldığı müsabakalar oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. 3 kategoride düzenlenen turnuvada Küçük Erkeklerde, Yunus Emre Tunçer birinci, Turgay Metehan Durak ikinci, Ali Erdoğan üçüncü olurken, kızlarda Şekire Çoşkunsoy birinci, Aleyna Bektaş ikinci, Özlem Bektaş üçüncü, Kübra Bektaş ise dördüncü oldu. Yıldız erkeklerde ise Onur Amaç birinci, Mustafa Demir ikinci, Mehmet Akif Sapmaz üçüncü, Burkay Talha Yiğitbaşı ise dördüncü oldu. 
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Salon’unda düzenlenen masa tenisi turnuvası sonrasında dereceye giren sporculara madalyaları verildi. 
Masa Tenisi İl Temsilcisi Metin Irkılata, 2015 yılının ikinci turnuvasını 23 sporcunun katılımı ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Oldukça zevkli müsabakalara sahne olan turnuvada hak eden sporcuların madalya almaya hak kazandığına dikkat çeken Irkılata, ‘’Yıl boyunca çeşitli turnuvalar düzenleyeceğiz. Bu ikinci turnuvamızdı ve çok güzel geçti. Bundan sonraki turnuvalarımıza ise daha geniş kapsamlı katılım bekliyoruz’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim