Kupa ve ligi birarada götürmek isteyen Yimpaş Yozgatspor, deplasmanda, henüz galibiyetle tanışmayıp, iki beraberliği bulunan Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek.
9'arn puanla ilk üç sırayı paylaşan takımlardan averajla ilk sırada bulunan Keçiörengücü takımı deplasmanda yakın takipçisi Kahramanmaraş Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Aynı puana sahip averajla sıralanan Oyak Renault ise deplasmanda henüz puanı bulunmayan ekiplerden Mardinspor ile karşı karşıya gelecek.
Yimpaş Yozgatspor, perşembe günü kupada karşılaştığı PTT 1. Ligi takımlarından Boluspor'u 2-1 deplasmanda yenerek, bir üst tura yükselmenin sevinci ve moraliyle sahaya çıkacak. Rakibi ise deplasmanda Kardemir Karabükspor takımına yenilerek, kupaya veda etti.
Lige dönen Gümüşhanespor takımı galibiyetle tanışma hesapları yaparken, Yimpaş Yozgatspor'da kupada elde ettiği galibiyetin verdiği moralle rakibini yenerek, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Zirvede ise gözler Kahraman-maraş'ta olacak. Lider Keçiörengücü takımı ile Kahramanmaraş Belediyespor takımı karşı karşıya gelecek. Henüz puan kaybı bulunmayan her iki takımında 9'ar puanı bulunuyor ve ilk iki sırada averajla sıralanıyor. Bu maçtan çıkacak sonuç, zirvede yeralmak isteyen diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.
Her iki takımdan birisinin yenilmesi halinde puan cetvelindeki sıralama da büyük oranda değişmiş olacak.
Editör: TE Bilişim