31 Ağustos Çarşamba günü Çankırı'da oynanacak mücadelenin saati ve karşılaşmanın hakemleri ilerleyen günlerde açıklanacak.
RAKİP YAPRAKLI OLDU
Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan bu doğrultuda bir yandan yeni sezon çalışmalarına devam ederken diğer yandan da eksik mevkiler konusunda transfer çalışmalarına hız veren Yozgatspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupasına çevrilmiş durumda. Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu binasında çekilen kura sonucunda kırmızı-siyahlı ekip Çankırı ekibi Yapraklı Belediyespor ile eşleşti. 
İLK MAÇ 31 AĞUSTOS'TA
Ziraat Türkiye Kupasında Çankırı temsilcisi Yapraklı Belediyespor ile eşleşen Yozgatspor rakibi ile 31 Ağustos Çarşamba günü Çankırı'da karşı karşıya gelecek. Bu sezon Türkiye Kupasında gidebildiği yere kadar gitme hedefinde olan Yozgatspor'da ilk maç olan Yapraklı Belediyespor karşılaşmasında rakibini zorlu deplasmanda geçerek bir üst tura yükselmek istiyor.

YENİ SEZON STATÜSÜ AÇIKLANDI...
Türkiye Kupası’nda 2016-17 sezonu statüsü de açıklandı. Kupaya bu sezon, Bölgesel Amatör Lig’den 31, 3. Lig’den 55, 2. Lig’den 36, PTT 1. Lig’den 18 ve Spor Toto Süper Lig’den 18 olmak üzere toplam 158 takım katılacak.
Geçen sezon 2’nci eleme turunda Etimesgut Belediyespor’a yenilerek kupaya veda eden Yozgatspor, yine kupada sahne alacak. 
Yozgatspor, son 3 sezondur olduğu gibi 2016-17 sezonunda da hem lig, hem de Ziraat Türkiye 
Kupası olmak üzere iki kulvarda birden mücadele edecek. 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası’nda 2016-17 sezonu statüsünü önceki gün açıkladı. 
31 Ağustos Çarşamba günü ön eleme maçlarıyla başlayacak olan kupa serüveni, 31 Mayıs Çarşamba günü oynanacak final maçıyla sona erecek.
Kupada, futbol heyecanı Bölgesel Amatör Lig’den 28 takımın katılacağı ön eleme maçlarıyla başlayacak. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak maçlar sonunda galip gelen 14 takım birinci eleme turuna yükselecek. 
Bu takımlara daha sonra geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de grubunda birinci olup da 3.Lig’e yükselme Play-Off maçlarında 3.Lig’e çıkmaya hak kazanamayan 3 takım daha ilave edilecek.

Editör: TE Bilişim