Yozgatspor ile büyük çıkış yakalayarak bir çok önemli takımın transfer listesine giren başarılı kaleci Kubilay Anteğlioğlu, Yozgatspor'dan transfer olduğu 1461 Trabzon takımında 3 sezon mücadele ettikten sonra geçtiğimiz hafta Trabzon yönetimiyle yaptığı görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 

Yine Yozgatspor forması altında bir çok kez mücadele eden Yozgat'ı ve Yozgatspor'u ikinci evi gibi gören tecrübeli orta saha oyuncusu Furkan Yıldırım'da kaleci Kubilayın ardından 1461 Trabzon'dan ayrılan ikinci isim oldu. 

Yozgat'ın Türk futboluna kazandırdığı genç kaleci Kubilay Anteplioğlu kendi Facebook hesabından yaptığı açıklama ile 1461 Trabzon'dan ayrıldığını duyurdu. 
Anteplioğlu, resmi hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

‘’3 senedir futbolcusu olduğum ve bir çok güzel anılar ve günler yaşadığım en son geçtiğimiz sezon sonun tekrardan PTT Birinci Lige yükselmenin sevincini yaşadığım 1461 Trabzon ile sözleşmemi karşılıklı olarak fesh ettik. Üzerimde emeği olan ve bana her zaman destek olan herkese teşekkür ederim. Bir çok takımlardan teklifler var tatilim sırasında bu teklifleri değerlendirerek, devamlı forma şansı bulacağım bir takıma giderek Yozgat'ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim’’ dedi. 

1461 Trabzon'da forma giyen ve daha önce bir çok kez Yozgatspor'un formasını da sahada başarı ile terleten orta saha oyuncusu Furkan Yıldırım ise yaptığı açıklamada, 
‘’Çok güzel günlerimin olduğu ve bu güzel günleri taçlandırdığımız şampiyon kupası sevinci yaşadığım 1461 Trabzon ile karşılıklı anlaşarak yollarımı ayırdım. Bundan sonra 1461 Trabzon'a yeni sezonda mücadele edeceği PTT Birinci Lig’de başarılar dilerim. Artık gelecek olan transfer tekliflerini değerlendireceğim’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim