Hafta içerisinde çalışmalarını tamamlayarak dün sabah saatlerinde Isparta'ya hareket eden 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor bugün deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak.

            Kötü başlayan ve bu şekilde de devam eden sezonun ardından çıkış yakalamaya çalışan Yimpaş Yozgatspor deplasmanda Ispartaspor'a karşı mücadele verecek. Sakatlığı devam eden Erdim ve yapılan son antrenmanda sakatlık yaşayan Gökhan'ın forma giyemeyeceği karşılaşma bugün saat 13.30'da Isparta Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

            Geçen hafta şanssız bir şekilde, kendi evinde Orhangazispor'a yenilen ve bu hafta kurtuluşu Ispartaspor karşılaşmasında arayacak olan Yimpaş Yozgatsporlu futbolcuların galibiyete inandıklarını söyleyen teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ,” Geçen hafta bir şanssızlığa uğradık. Gayet iyi bir futbol sergilediğimiz karşılaşmada sadece bir gol atabildik. Varlığını gösteremeyen adeta kendi yarı alanından çıkamayan rakibimiz ise bulduğu iki pozisyonda gol attı ve karşılaşmayı kaybettik.

            Bu bizim için bir gösterge oldu aynı hataları bir daha yapmayız umarım. Bu yönde oyuncularıma direktiflerim oldu. Farklı bir oyunla sahaya çıkıp Yozgat'ın hasret kaldığı 3 puanı deplasmandan getireceğiz” dedi.

            Yimpaş Yozgatspor'un ligde kalacağını aksini hayal bile etmediklerini dile getiren Gümüşdağ,” Burası bir şehir ve bu şehrin ligde bir temsilcisi var. Bu tek temsilciyi de düşürmek bizlere yakışmaz. Buraya başarı için geldim ve bu işi yapmadan da hiçbir yere adım atmam. Bu sebepten bu takımın düşeceğini aklımdan bile geçirmiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim