Altın madalya ile Yozgat’a dönen Betül Zararsız, Antrenörü Mustafa Zararsız ile birlikte Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Daştan Sipahi’yi makamında ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Kikc-Boks kursu öğrencisi olan Betül Zararsız’ın elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı kutlayan ve çeyrek altın hediye eden Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Daştan Sipahi, ‘’Betül hem bizin yetiştirdiğimiz öğrenci olduğu için hem de Yozgat’ı en iyi şekilde Aksaray’da temsil ettiği için bizleri çok mutlu etti. Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde açılan sportif kurslara devam eden öğrencilerimizin böylesine Türkiye çapında başarılar elde etmesi bizleri gururlandırıyor. Bu çocuklarımızı yetiştiren antrenörlerimizi kutluyorum’’ dedi. 
Yozgat Halk Eğitim Merkezi Usta Öğrenticisi Kick-Boks antrenörü Mustafa Zararsız ise Aksaray’da yapılan okullar arası Kick-Boks turnuvasına sadece Betül Zararsız’ı götürdüklerini dile getirdi. Betül Zararsız’ın Aksaray’da gerçekten çok güzel bir performans sergilediğini dile getiren Antrenör Mustafa Zararsız, ‘’Betül kendi kilosunda bütün rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu ve bizleri gururlandırdı. Aksaray’da gösterdiği bu üstün performans herkes tarafından da taktirle karşılandı. Bu başarıda bizlere büyük emekler veren, bizlere büyük imkanlar sağlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Daştan Sipahi’ye teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açtığımız Kick-Boks kursumuza devam eden öğrencilerimiz gerçekten gelecek vadeden sporcular. Son dönemlerde katıldığımız turnuvalarda da bir çok başarı elde ettik. Bu başarılarımızı bizlere her türlü imkanları sağlayan Halk Eğitim Merkezimize ve Müdürü Şenay Daştan Sipahi borçluyuz. Başarılarımızın devamı gelecektir’’ diye konuştu. 
Aksaray’da 40 ilden 483 sporcunun katıldığı Kikc-Boks Türkiye Şampiyonasında bütün rakiplerini yenerek Yozgat’a altın madalya kazandırmayı başaran Betül Zararsız ise hedefinin milli takım olduğunu ifade etti. 6-7 yıldır Kick-Boks sporu ile uğraştığının altını çizen Betül Zararsız, ‘’6-7 yıldır yaptığımız çalışmaların meyvesini son birkaç yıldır almaya başladım. Son dönemlerde katıldığı turnuvalarda 2 Türkiye şampiyonluğu, 3 Türkiye ikinciliği ve 2 tane de Türkiye üçüncülüğü elde etti. Hocalarım nezaretinde çok çalışıyorum. Hedefim Milli takıma kadar yükselim Avrupa’da ve Dünya’da ilimizi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim