Kırmızı siyahlı ekibin tecrübeli teknik adamı Levent Arıkdoğan, hafta sonu konuk edecekleri Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakasından galip ayrılacaklarına inandığını söyledi. 4 gündür yaptıkları çalışmalarda oyuncularının antrenmanlarda çok iyi olduğunu ve istekli olduğunu dile getiren Arıkdoğan, ‘’Oyuncularımızın bu istekli durumları beni Denizli Büyükşehir Belediyespor müsabakası öncesinde mutlu ediyor. Takımda moralleri elimizden geldiği kadar üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.
Takım Denizli Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyor. Bu yönde moralleri de gerçekten çok iyi. Yaptığımız çalışmalarda da istek ve azimleri ilerisi için umut verici’’ dedi.
Kendisinin Denizli Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaları durumunda arkasının geleceğini iddia eden Yimpaş Yozgatspor teknik direktörü Levent Arıkdoğan, ‘’Şu önümüzdeki maçı kazanalım kesinlikle arkasını getiririz.
Bu Denizli maçından alacağımız bir üç puan oyuncularım için büyük bir moral kaynağı olur ve kalan maçlarını da kazanırlar. Bu takım kalan üç maçını kazansın ligde kalacaktır. Ben ve oyuncularım buna inanmış durumdalar.
 Pazar günü zorlu bir Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacağız. Rakiplerimizin oynayacakları müsabakalarda zor maçlar. Bu nedenle biz kazanalım onların puan kaybetmesini bekleyelim. Biz Denizli Büyükşehir Belediyespor’u Yozgat’tan eli boş göndereceğiz, Arsinspor Kayseri Şekerspor karşısında, Belediye Vanspor ise Erzincan Refahiyespor karşısında puan kaybedeceklerdir ben buna inanıyorum.
Üçümüz de gerçekten zor maçlara çıkacağız. Bizim avantajımız Denizli Büyükşehir Belediyespor ile kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağız.
Hem saha avantajımızı kullanıp, hem de seyirci avantajımızı kullanarak rakibimizi yeneriz diye ümit ediyorum’’ diye konuştu.
Editör: TE Bilişim